Welkom bij

VDR Gevel BVBA

Uw partner in de gevelreiniging sinds 2002 een begrip, dankzij onze jarenlange ervaring en ons goed opgeleid personeel hebben wij altijd de juiste oplossing in huis voor uw gevel. Dankzij onze gevelreiniging methodes krijgt uw gevel weer de gewenste uitstraling en bescherming, zonder dat de gevel word aangetast.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Wat wij doen

Alleen door vakmensen

Het reinigen van gevels is een specialisme waarbij u risico loopt dat uw gevel onherstelbaar beschadigd; het vergt enorm veel kennis van materiaal en de toe te passen reinigingsmethoden.

Jarenlange ervaring, zeer uitgebreide kennis van bakstenen en betonnen gevels stellen ons in staat om uw gevel weer die gewenste uitstraling te geven zonder dat deze aangetast wordt. Wij beschikken over de modernste apparatuur voor het reinigen van gevels. Hierdoor kunnen wij altijd exact de juiste methode kiezen om uw gevel te reinigen. Het is niet voor niets dat wij door de mortel- en baksteenindustrie, telkens als er problemen zijn, om advies gevraagd worden.

Advies nodig?

Onze visie

“Kwaliteit is onze hoogste prioriteit.”

Onze slogan geeft eigenlijk gelijk al onze visie aan. Door jarenlange ervaring, gedegen training, opleiding van het personeel en het werken met de best beschikbare materialen en machines zijn wij in staat om altijd het beste resultaat te bereiken. Dat wij daardoor niet de goedkoopste zijn is evident. Een eerlijke prijs is wat u van ons mag verwachten en daarnaast garanties die verder gaan dan wie dan ook.

Stel hoge eisen aan uw gevel

Gun uzelf de beste producten

VDR Gevel heeft al jaren de beste producten met de beste eigenschappen. Niet voor niets kan er met onze producten tot 25 jaar garantie worden gegeven op de waterwerendheid van de gevel.
Onze bestsellers o.a. VD10 (cementsluier- en witte uitslag verwijderaar) en VD20 (hydrofobeermiddel) zijn te bestellen op via de producten pagina.