Vakwerk - Kwaliteit - Service - Maatwerk

Vacature zelfstandig meubelmaker/interieurbouwer

 

Wij zijn op zoek naar: Zelfstandig meubelmaker/interieurbouwer


Bedrijfsinformatie

Interieurbouwbedrijf Hartemink is een jonge en enthousiaste onderneming waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.  Wij zijn gespecialiseerd in het maken van meubels en interieurs in de breedste mogelijke vorm voor zowel bedrijven als particulieren. De productie vindt plaats in onze werkplaats in Arnhem, de montage is voor 70% regionaal, de overige 30% dekken de rest van ons land en soms net over de landsgrenzen.  

 

Functieomschrijving

Het zelfstandig vervaardigen van interieurs en meubels vanaf de machinale werkzaamheden tot en met het monteren bij onze klanten.

 

Profiel

Een gerichte opleiding met minimaal 5 jaar werkervaring als interieurbouwer. Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal; zelfstandigheid en gewend om in teamverband initiatieven te nemen. Enthousiast en doorzettingsvermogen zonder een 9 tot 5 mentaliteit. 

 

Wat wordt geboden?

Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij uw kennis en ervaring; een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid; een hecht team van professionele collega┬┤s die op een informele wijze samenwerken. 

 

Solliciteren?

Sollicitatie met CV naar Hartemink interieurbouw, Leemansweg 43, 6827BX in Arnhem, of e-mailen naar info@hartemink-interieurbouw.nl.  Bellen kan ook, 026 3637771