Vakwerk - Kwaliteit - Service - Maatwerk

Over ons

Hartemink interieurbouw is een jong, enthousiast en veelzijdig interieurbouwbedrijf. Wij zijn sterk in het verwezenlijken van uw wensen. Kwaliteit en levertijd gaan altijd samen maar zullen elkaar, bij ons, niet in de weg staan. Ons motto is niet voor niets "Hartemink Interieurbouw heeft hart voor uw interieur". 

Opgericht in het voorjaar van 2007. Wij willen bij projecten waar we aan gaan werken vanaf de eerste dag betrokken zijn. Wij willen weten wat de wensen van de klant zijn en middels goede communicatie eventuele problemen in het vervolg traject elimineren. Immers kleine communicatefouten in de ontwerpfase worden vaak grote problemen in het productie proces.

Matthew Hartemink

Op mijn zestiende jaar rondde ik de LTS af met een bouw- en meubelmakerdiploma. Ik ben toen gaan werken bij scheepswerf De Hoop in Tolkamer. Daarnaast ging ik één dag in de week naar school voor het behalen van mijn primaire interieurbouw diploma. Deze samenwerking eindigde na een jaar, waarna ik ben gaan werken in Arnhem, bij H. den Haan interieurbouw B.V.

Het vak van meubelmaker/interieurbouwer heb ik bij den Haan mogen leren. Daarnaast heb ik mijn opleiding afgerond en de vervolgopleiding “Voortgezet Interieurbouw” behaald. Na een acht jaar werkzaamheden op de binnen- en buitendienst gedaan te hebben, meubels maken en meubels plaatsen, ben ik hier de opleiding middenmanagement voor de meubel- en interieurbouw gaan volgen. Vijf dagen in de week werken en daarnaast één avond in de week naar school, voor een op de praktijk gerichte opleiding.

In 2004 besloot H. den Haan interieurbouw B.V., om te stoppen met de onderneming. Gelukkig kon ik direct beginnen bij Feijen S.P. in Bemmel. Hier heb ik dan ook het laatste gedeelte van mijn middenmanagement opleiding afgerond. Feijen is een toeleverancier gericht op de stand- en interieurbouw, je moet hierbij denken aan het voorbereiden en/of produceren van halffabricaten.

Na anderhalf jaar als voorman van de timmerwerkplaats gewerkt te hebben, kreeg ik de kans om als werkvoorbereider verder te gaan. Ander half jaar later, na veel bijgeleerd te hebben, begon het verlangen naar het maken van een totaalproduct verder te ontstaan. Na lang wikken en wegen heb ik besloten om mijn eigen interieurbouwbedrijf te starten. Medio 2007 is op deze manier Hartemink Interieurbouw ontstaan.

Wilbert Vermeulen

Sinds december 2008 ben ik partner van Matthew, en is Hartemink Interieurbouw een VOF geworden.

Op mijn zestiende heb ik mijn LTS diploma, bouwkunde behaald. Mijn interesse voor het meubelmakers vak is daar door stages ontstaan. Daarna ben ik me verder gaan ontwikkelen via de primaire en daarna voortgezette opleiding Meubel en Interieurbouw te Doetinchem. In deze opleiding werkte ik vier dagen en ging ik één dag per week naar school. Tijdens deze periode van vier jaar heb ik bij drie verschillende interieurbouwbedrijven gewerkt. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende bedrijfsvoeringen en organisaties.

Vervolgens ben ik acht jaar in dienst geweest bij een interieurbouwbedrijf waarbij ik me verder heb kunnen ontwikkelen in diverse gebieden. Tijdens deze werkperiode heb ik de kaderopleiding middenmanagement voor de meubel- en interieurbouw aan het Gildevaart te Nieuwegein gevolgd en succesvol afgerond.

Na acht jaar in loondienst te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In deze periode kwam ik toevallig in contact met ,mijn oud studie genoot, Matthew. Hij was inmiddels zijn eigen interieurbouwbedrijf gestart. Op dat moment werkte Matthew ruim een jaar alleen en was hij opzoek naar een partner/ versterking om de klanten nog beter te kunnen bedienen.

Door onze hernieuwde kennismaking ontstond het idee om samen verder te gaan en van Hartemink Interieurbouw een bedrijf te maken dat verder kan doorgroeien. Op dit moment werk ik met veel plezier samen met Matthew aan de verdere opbouw van ons bedrijf!