Vakwerk - Kwaliteit - Service - Maatwerk

Hart voor uw keuken!

Omdat wij de keuken in nauwe samenwerking met u ontwerpen, produceren in eigen werkplaats en bij u monteren zijn wij van mening voor u de perfecte keuken te kunnen maken.

Maatwerk wat houdt dat in?

Normaliter worden keukens gemaakt in massa en in maatvoering in een veelvoud van hele decimeters, wij maken de kasten zo dat optimaal in de ruimte past welke u beschikbaar heeft.

Ook houdt maatwerk in dat wij talloze materialen kunnen combineren, wij fronten en kasten kunnen maken in gebogen vormen en de keuken naadloos over kunnen laten gaan in uw bestaande interieur.

Keuze uit materialen

Wij hebben de keuze uit talloze materialen voor het vervaardigen van de keuken en voor de afwerking, welke we ook uitgebreid zullen bemonsteren.

Een greep uit de mogelijkheden en opties.

 • Watervast verlijmd plaatmateriaal in vele kleuren voor de basis van de keuken.(Binnenkasten)
 • Gemelamineerd plaatmateriaal in talloze kleuren en evt. houtsectoren.
 • Watervast verlijmd MDF voor deuren en fronten, strak of klassiek in kleur gespoten.
 • Edelgefineerd plaatmateriaal in kleur gebeitst en of blank gelakt.
 • Massiefhouten fronten en deuren
 • Roestvaststaal, deuren fronten en panelen.

Ook voor aanrechtbladen en werkbladen hebben wij een onbeperkte keuze.

 • Watervast multiplex voorzien van krasvaste kunststof toplaag voorzien van waterkering.
 • Bladen van massiefhout, watervast verlijmd en afgewerkt.
 • Kunststof composiet in vele kleuren en in de meest moeilijke vormen.
 • Natuursteen composiet in vele kleuren en diverse diktes vanaf 10 mm
 • Rvs werkbladen in vele uitvoeringen, dikte vanaf 4 mm.

Keuze uit inbouwapparatuur

Uw apparatuur leveren en monteren wij tegen zeer aantrekkelijke prijzen. U heeft keuzen uit de meest uiteenlopende merken en modellen. Op de meest bekende merken kunnen wij zeer aantrekkelijke condities bieden. De garanties zijn rechtstreeks bij de fabrikant, snelle en correcte service gegarandeerd.

Wij kunnen de volgende merken voor u leveren: Bauknecht, Boretti, De Nardi, AEG, Amana, ATAG, Bosch, Solitaire, Itho, Liebherr, Miele, Scholtes, Siemens, Whirlpool, Smeg en Falcon

Visie op inrichting

Over de inrichting van uw keuken hebben wij een visie, gebaseerd op feiten en ervaring. Traditionele keukenleveranciers proberen vaak de keuken met een mooie uitstraling en een geringe indeling aan te bieden, dit om de prijs zo (scherp) mogelijk te houden en de vele concurrenten voor te zijn. Wij vinden het belangrijk om u te wijzen op de vele mogelijkheden en voordelen van een goed ingerichte keuken, u maakt hier immers dagelijks gebruik van gedurende de gemiddeld 15 jaar dat een keuken mee moet gaan en aan uw woonwensen moet voldoen. Een optimaal gebruik van ruimte in uw keukenkasten kunt u creëren met lades. U zult nooit meer uw voorste pannen en of producten van het schap hoeven te halen om bij de achter in de kast opgeborgen spullen te kunnen. Uw voorraad is makkelijk toegankelijk, u weet wat u in huis heeft en de uiterstenhoudbaarheid datum zal niet meer overstreken worden. Pannen of producten welke op het onderste schap in uw kasten liggen worden vaak niet gebruikt, doet u dit wel gaat u op de knieën om dit te pakken. Dit geeft nu misschien nog geen problemen maar over 15 jaar kan dat heel anders zijn.

 

Open onderstaande link om de ideale indeling van uw keuken te bekijken opgedeeld in diverse zones.

Dynamic Space by Blum

Dynamic space

Voor de inrichting van uw lades en kastruimte klikt u op onderstaande link om een goed beeld te krijgen van de vele mogelijkheden.

Orgalux for blum

Blum orgalux

Blum, de voorloper wereldwijd in laden, hang- en sluitwerk en interieurs voor uw keuken, is hetgeen wij aanbevelen en vrijwel in iedere keuken monteren.

De scharnieren zijn zelfsluitend, voorzien van dempers en hebben een luxe uitstraling. Voor de laden geld ook de zelfsluitende werking voorzien van dempers in de geleiders voor geruisloze laden en nooit harde klappen van het gooien van de laden meer. Bovenkasten voorzien wij dikwijls van deurliften, stijlvol praktisch en zeer gebruiksvriendelijk.

Wij komen graag bij u langs.

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte, wij komen graag naar u toe. Stuur ons een email of bel ons en wij maken graag een afspraak met u, of het nu op een doordeweekse dag is, in het weekend of avonds wij komen naar u toe om kennis te maken en naar uw wensen te luisteren.

Wij zullen de mogelijkheden aangeven om samen met u tot de ideale keuken te komen. Aan de hand van ons gesprek zullen wij een ontwerp maken met daarin de materialen verwerkt die in ons eerste gesprek besproken zijn. Aan de hand van deze tekening kunnen wij een offerte bieden, liever zou ik u uitnodigen om in de showroom van onze blumsystemen leverancier de diverse mogelijkheden te bekijken om uw keuken optimaal in te richten. Tevens hebben we daar de ruimte en mogelijkheid om uw keuken op ware grote in een proefopstelling op te bouwen. U zult hier zeker het een en ander zien dat u graag in u keuken wilt toepassen, wij zullen dit dan uiteraard meenemen in de offerte.

Zoals u ziet, wij willen graag extra tijd in u investeren om tot het gewenste resultaat te komen, van u vragen wij een paar dagen de tijd om uw ontwerp te maken en graag een kijkje in de showroom.

Mocht u in bezit zijn van een goede keuken maar graag het uiterlijk aanpassen, en eventueel ook een goede inrichting in uw bestaande keuken willen geven vraag dan naar de vele mogelijkheden tot het restylen van uw keuken.